27 februari 2011

Ciaotou Sugar Factory

Paintball och speciellt go kartingen (köre håååårt) var helt super! Hade annars också en superdag, fick prova traditionella taiwanesiska rätter, vara i trevligt sällskap, vinna en jätkä i ett korisspel (han utmanade mig!!), äta tre glassar (två goda, en äcklig som jag kastade bort) och annars bara ha en skön dag med andra utisar. Vi var ganska trötta efter dagen så det blev HBO med Julie&Julia (en matfilm) med Stacy och Lisa. Dessutom åker vi redan åtta imorgon till en ö, Xioliuqiu, 25 km taxi + färja från Kaohsiung. Den är den enda korallön i Taiwan så det ska bli roligt. Ön är dock bara 5km lång, så vi kommer hem till kvällen.

Beggar Chicken. Man lindade hel kyckling, grönsaker och råa ägg i tidningspapper, blötte dem och begravde dem i den heta kolen och sanden, väntade ett par timmar och åt. Nam!

Hjälpte till med att packa grönsakerna, men resten fick gubben på bilden sköta. Efter detta tog akkun på min kamera slut..

3 kommentarer:

  1. Låter som en härlig dag! Vad tror du Joa skulle ha sagt om din go karting? Kram :)

    SvaraRadera
  2. har dygnet flera timmar i Taiwan än här eftersom du hinner med så mycket:)

    SvaraRadera
  3. Joa sku ha varit stolt, var skitbra! :D Blir nog inte så många timmar sömn per natt för tillfället, men takten blir nog lugnare när skolan kommer igång på riktigt :)

    SvaraRadera