5 juni 2011

Dragon Boat: Dag 1 & 2

Så var det äntligen tävlingsdags. På fredagen var det endast Men's Open Crew och vårt Mixed Team som paddlade. Båda serierna har först två race (Round 1 och 2) där man båda gångerna paddlar mot samma lag och från vilka båda tiderna slås ihop. I vår serie är det nie lag varav sex går vidare till semifinal och sedan fyra till final. Vi blev tvåa i vårt heat både på fredag och lördag, förlorade mot förra årets vinnare, en militärskola. Är nu sammanlagt fyra med goda chanser att ta oss till semifinal och t.o.m final.

Med International Team hade vi vårt första race igår. Var supernervös eftersom Mary och jag var de enda flickorna och dessutom det första paret, de som bestämmer takten. Men allt gick SUPERBRA! Vår tid ,2.53, är 10 sekunder snabbare än skolans förra rekord och 20 sekunder snabbare än den andra bästa tiden från igår. Idag är det Round 2 och sedan borde vi gå direkt till morgondagens final.

Stämningen vid Love River är helt super och vi har jätteroligt med vårt lag. Hoppas verkligen att vi klarar oss bra med båda lagen (och såklart Open Men's också), vi har tränat så hårt. Dags att börja förbereda sig för en ny tävlingsdag. Ha en skön söndag, hoppas ni hade bra fester igår! :) <3

PS. Supergrattis till studentkusinen!!

Ready to race. Mary, jag och Pavlína.

Sista pratet före racet. (Märk att människor faktiskt lyssnar på mig ;))

Första racet med Mixed.

NSYSU Crew.

Mixed Team med reserver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar