25 juni 2011

Taipei

På onsdagmorgon tog Laura, Lisa, Ally och jag bussen till Taipei. Vi var framme tretiden, köpte sushi take-out (nam, och megabilligt) och tog taxi till hotellet. Hotellet var jättemysigt och rummet hade en rund säng :) Under eftermiddagen och kvällen shoppade vi på ett område nära hotellet och besökte världens nästhögsta (tror jag) byggnad, Taipei 101. Att vara så högt var tufft i sig, men utsikten hade inte samma betydelse när man inte känner staden. På kvällen träffade vi Hanna och hennes utbyteskompisar. Baren med all you can drink var mysig och musiknivån var pratvänlig. Efteråt fortsatte vi till Luxy, en nattklubb som är ganska känd och som alla som varit där rekommenderat. Skitdyr, men fint och roligt var det. Lite efter fyra var det dags att ta taxin till hotellet. Stackars taxichaufför blev bjuden på en mindre vacker sångkonsert hela resan....

Shoppingområdet.

Rummet.

Taipei 101. Ally, Lisa, jag och Laura.

Utanför 101 köpcentret.

Hanna, jag och fotografens finger.

Matpaus.
 
Torsdagen var en komadag. Sov till ett eftersom det var så mörkt i vårt rum och för att undvika huvudvärk.. Åt Subway och shoppade lite innan vi gick tillbaka till hotellet. Vår snabba paus blev en tvåtimmars dagssömn. Efteråt fixade vi oss och gick till T.G.I Fridays, en amerikansk restaurang. Satt där i många timmar och njöt av maten, lugnet och varandras sällskap. Vi låtsades också att det var Lisas födelsedag, vilket vi tyckte var lite roligt.. Hon fick en gratis drink och en glassportion, haha :D Efter en promenad runt området var det tv- och sovdags på rummet.

Efterrätt på Fridays.
Ally och Justin - lerdockor.

På fredagen packade vi och sa hejdå till Laura som åkte till Kuala Lumpur. Ally tog HSR medan Lisa och jag hoppade på bussen tillbaka till Kaohsiung. Här börjar det vara lite väl tomt när alla flyttar ut och åker hem. Idag är det Julius tur, uschochbläochsnyft.

1 kommentar:

  1. Och om några dagar är det din tur att åka hem, vilket inte är usch, blä och snyft utan enbart jippiiii!!!!!!!

    SvaraRadera