6 mars 2011

Kenting + effektiv söndag

Kom tillbaka från Kenting redan igår eftersom vädret där var så dåligt att man inte kunde vara på stranden. På torsdagen åt vi alla (24 flickor, 2 pojkar) ute och gick till några barer. Går inte in på detaljer här, men kan säga att det var "a night to remember". På fredagen försökte vi ligga på stranden, men det var så blåsigt och kallt att vi åkte till Hot Springs, ett ställe med olika varma och kalla bassänger (se bilden med svampar). På kvällen blev det middag och fartfylld KTV... Eftersom gårdagen inte heller bjöd på strandväder åkte vi till ett megastort akvarium. Såg allt från hajar och pingviner till Nemo och hans vänner :)

Idag har jag faktiskt varit ganska effektiv (måst alltid berätta när det har hänt eftersom det inte är så ofta..). På förmiddagen läste jag vetenskapliga artiklar om social media och planerade veckans Ethics-läxa (Doing well by doing good, että sellasta). Har också tvättat kläder, städat mitt rum (äntligen) och varit på min första lenkki här (tänkte dö). Eftersom det är söndag bjöd kantinen bara på nudelsoppa (med en massa mystiska grejer) till lunch så nu blir det middag utanför kampuset. Nästa vecka har Saving Money-tema. Detta för att vi sedan kan göra alltmöjligt på vår resa, som faktist är helt snart. Wohooo!

Vårt hostel, någonsorts katolskt center. De hade bönestunder i nedrevåningen.

Stranden  nådde inte sitt fulla potential den här gången..

Hot Springs. Fina duschmössor, va? :)

Fick inte ta in våra drickor till KTV så vi började på parkkisen..

1 kommentar:

  1. Du måste missförstå ordet effektiv! Om inte ditt liv i Taiwan kallas effektivt, så borde ordet strykas helt och hållet ur SAOL. Kram :)

    SvaraRadera