30 mars 2011

Resfeber

Snart åker vi!! Har äntligen alla hostell under kontroll så nu väntar vi bara på att skolveckan är över och vi kan åka. Fixade just referenserna för mitt Social Media-arbete så nu är det färdigt att skickas. Idiotjag glömde dock att det skulle vara skrivet med dubbelmellanrum... Men kan inte hjälpas. Läraren sa att man får 80% av att bara följa strukturen hon gett. Jag lyckades inte ens med det, haha :D

På måndag hade vi igen Dragon Boat träningar, det börjar vara färre och färre på plats.. Får se vem orkar till slut. Igår var det dags för salsa och, tro eller ej, var det faktikt flera pojkar än flickor på plats. Man klagar ju inte direkt.. ;) Idag Dragon Boat igen och imorgon salsa, sen var det tränat för den här veckan (åker ju på fredagmorgon, om någon har råkat glömma..).

Igår firade vi Arthurs födelsedag på stranden med bonfire. Kustbevakningen hälsade på tre gånger, men någon pratade alltid oss ur knipan. Mest var de orangeklädda gubbarna rädda att vi skulle gå och simma och dö av en tsunami (ingen påväg, jag lovar)!?!? Men vi alla överlevde och hade roligt. Ikväll blir det Brickyard och sedan nattklubb eller KTV. Ska bli roligt att gå till Brickyard, känns som jag inte skulle ha varit där i evigheter. :)

Nu lite kineskiska och dagssömn. Lever ett jobbigt liv... ;) <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar